Politie zoekt getuigen straatroof

maandag 4 september 2017

Zwaanshoek - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op zondagochtend plaatsvond op de Hillegommerdijk in Zwaanshoek. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 10.25 uur pinde een 49-jarige vrouw uit Hillegom wat geld bij de bank aan de Wilhelminalaan in Hillegom. Zij stopte het geld bij haar bankpasjes in haar rugzak. De rugzak deed zij vervolgens in de fietstas op haar fiets. Tijdens het pinnen stond er even verderop een man met een scooter te kijken.

De vrouw fietste weg en reed in de richting Zwaanshoek. Op de Hillegommerdijk passeerde de bromscooter de vrouw. In het voorbijgaan haalde de bestuurder de rugzak uit de fietstas en reed vervolgens snel door.

De gewaarschuwde politie trof de man op de bromfiets in de omgeving aan. Het gaat om een 24-jarige man uit Hillegom. De rugzak werd teruggevonden op de vluchtroute van de verdachte.

Hoewel de verdachte is aangehouden, verzoekt de politie toch aan eventuele getuigen van de straatroof om zich te melden.

2017183891

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Cruquius | 112 alarmeringen Cruquius | Goedkoop Tanken in Cruquius | Supermarkten in Cruquius | Weerbericht Cruquius